kerja! kerja! kerja!

Hurmmm...Hari2 kena kerja.Tp ok jugak sebab xbosan sangat..dok kat umeh ja pun bosan jugak, duit xmasuk..bagus lagi kerja...tp kerja aku ni kadang best, kadang2 tu xbest...kadang2 tu sampai tension gila...hari ni memang kerja banyak tp xterasa sangat tension tu sbb ada tolong menolong antara kami2 kat bahagian stor ni.

Kat bahagian stor ni, aku sorang ja pompuan so aku segan la sikit nak berkomunikasi dgn diorang ni. Sbb ni juga la keja aku yang senang bleh jadi susah. sekarang ni on d way nak cari kerja lain la. Ni satu g masalah, susah betul nak cari kerja skrg ni. Kerja swasta pun susah nak dapat, kerajaan lagi la susah. Mintak2 la aku cepat dapat keja...   



♥♥ DAH BACA KOMEN LA SIKIT ♥♥

2 orang budak chumil tulis-tulis sini:

Cik Puan Izan❤ said...

semoga cepat dapat kerja...^^

schaaryanna said...

tQ..hope mcm tu la