Tak SaBar MenuNggu !!

Dah hampir 2 bulan dah aku bertunang. Rancang tu bulan 11 nak melangsungkan majlis perkahwinan tp rasa macam lambat lagi. Tak boleh nak tunggu dah. Klu cukup duit maybe majlis tu nak buat bulan 9. Emmm..Mintak2 tu cukup la duit bulan 9 ni bleh cepat2 buat majlis tu. Dah tak sabar nak merasa hidup di alam perkahwinan ni..

** Kepada Mohamad Fauzie...Cepat2 la kumpul duit tu...**


♥♥ DAH BACA KOMEN LA SIKIT ♥♥

4 orang budak chumil tulis-tulis sini:

Cik Puan Izan❤ said...

semoga adik cepat naik pelamin...^^

cucu umie said...

kuikui..aduyai semangt yer untuk berada di alam pernikhan..semoga berbhagia yer nty.. jgn pakse2 cept..ad rezeki incya-Allah dptlh mendirikan masjid

Khairunnisa' said...

Insha'Allah. Abang saya pon akan melangsungkan perkahwinan on September. I guess macam ramai je orang buat that month.

Nisa'

schaaryanna said...
This comment has been removed by the author.