a journey to penang..

My fiancee dapat interbiew kat Prai..So ari khamis ari tu, kitorang pun p la penang..aku teman ja. sambil-sambil tu bleh jugak makan angin, asyik kerja ja tension la jugak...Kami bertolak awal la dalam pukul 8.30 pagi.tak sempat nak breakfast pun kat rumah, breakfast atas kereta ja...dalam pukul 10.15pagi My fiancee dapat panggilan daripada tempat nak g interbiew tu la.doirang cakap interbiew ditunda ke esok....adusss dah sampai kat prai da pun baru nak bagi tau.dah la jauh nak p prai tu....Dah tu, kami buat decision nak g jalan-jalan ja kat penang tu dah alang-alang sampai sana. tempat yang kitorang pegi pun Queensbay ja sebab tak tau jalan kat area2 situ.



..Lepas tu aku plan nak balik ikut feri ja, pusing2 dekat 1 jam baru jumpa jeti.huhuu....tapi malang la, hari tu just 3 feri ja yang jalan, kereta plak banyak, kena tunggu ijam lebih baru dapat naik feri. so tak jadik la aku balik ikut feri tu, balik ikut jambatan jugak...Keesokan harinya,(ari ni la), tempat kerja yang My fiancee nak g interbiew tu kol lagi cakap interbiew kena tunda ke  hari isnin...tp nasib baik lagi My fiancee plan tak nak g interbiew tu hari ni, kalau tidak memang aku dah g bakar ja company tu.






♥♥ DAH BACA KOMEN LA SIKIT ♥♥

3 orang budak chumil tulis-tulis sini:

Yusuf Tayyob said...

SimBah Asid Je..~

siti kektus said...

apa masalah company tu? asek tunda je.