keBosaNan di Tempat keRja

Memang di akui, kadangkala kita akan berasa bosan apabila berada di tempat kerja, tak kiralah sama ada kita berkerja makan gaji mahupun bekerja sendiri. Situasi ni juga terjadi kepada aku. Setiap hari jam 8.00pg aku p kerja. Aktiviti yang sama hari-hari aku buat (Fullfillment, Production Order, Transfer Receipt)...Benda ni 2 jam buat dah boleh siap.6 jam lagi masa aku dihabiskan dengan melayari internet (buka blog sebab FB diBlock oleh Company aku). Kerja aku tersangat la mudah. Jam 5.00 petang balik rumah.


Kadang-kadang aku ada terfikir juga nak berhenti kerja tapi memandangkan sekarang ni memang susah sangat nak dapat kerja, so aku terpaksa la bertahan kerja kat sini sebelum aku dapat kerja lain.


♥♥ DAH BACA KOMEN LA SIKIT ♥♥

3 orang budak chumil tulis-tulis sini:

KAMIHIDUP said...

kalau bosan, kenalah buat sesuatu yang tak bosan, contoh kacau kerja orang lain. heeee.

Azumie said...

Ttakda sapa yang nak dikacau....buat kerja sorang2 ja.

MDN said...

same goes to me..bosan ya amat ni..aduhhh camner???