BW SAMBIL TAMBAH FOLLOWER

Dah lama aku tak buka blog aku ni sebab busy sangat. hari ni aku rasa free sikit so boleh la nak jenguk2 kejap kat My blog ni. Tetiba terpandang segmen yang dibuat oleh cik yuyue ni. teringin plak nak join. kaLau korang nak join bleh la klik sini .


Blog aku ni baru lagi kot. rasanya baru berusia 4 bulan..
Follower pun tak banyak, baru 110. 


♥♥ DAH BACA KOMEN LA SIKIT ♥♥

11 orang budak chumil tulis-tulis sini:

zurfandy said...

waw..nice blog...baru 4bulan pown cm pro je nmpak....cayok

Azumie said...

Tq zurfandy

Cik Paah said...

110 ramai tu... hg nya belog memang nice. :)

Marina said...

Marina BW sini

http://marinafazli.blogspot.com/2011/08/bw-sambil-tambah-follower.html

Noorul Amera Adnan said...

done follow u dri segmen yuyue.follow saya jugak : BW sambil tambah follower

NuSaNa NoSa 91 said...

yezza~ keen pon ada join gak segmen ni.. dh jd follower kat sini.. slmt berkenalan ye~~ hrp2 pasni kita makin rapat.. ^_^

Azumie said...

Tq..yer...selamat berkenalan juga

Dianaa said...

Diana datang singgah dari segmen Yuyue and follow blog ni :D

Fie Anis said...

nice yo meet u...
singgah n folo dari sehmen yang same...=)

iPai said...

salam2 .. hye2 azumie ..

saya iPai datang dari segmen yang sama ... !! selamat berkenalan !!

Green Apple said...

salam ramadhan & selamat menjalani ibadah puasa...

singgah dari segmen BW sambil tambah follower cik yuyue stories...

follow sini...jemput singgah ke blog saya..

http://ciksufarida.blogspot.com/2011/07/segmen-bw-sambil-tambah-follower.html