Persediaan Perkahwinan



Tak sampai 5 bulan lagi majlis perkahwinan aku akan dilangsungkan. tak banyak persediaan yang aku dah buat. rasanya majlis aku ni simple ja kot so tak banyak yang nak disediakan. tarikh dah pun ditetapkan, pakej perkahwinan pun dah ditempah. kad Jemputan belum lagi buat. Rasanya masih awal lagi kot nak buat kad jemputan ni.Tunggu la 3 bulan lagi nak berlangsungnya majlis baru aku nak tempah kad perkahwinan.

sejak seminggu dua ni aku sibuk g survey pakej perkahwinan yang ditawarkan kat butik-butik pengantin area2 perlis ni. Tp satu pun aku tak berpuas hati. kat perlis ni tak banyak pilihan la. Ada butik yang make up cantik, tapi busana pula kurang memuaskan. So ahad lepas aku try la survey area2 jitra.mana la tau kot ada yang berkenan di hati...Dah jalan2 kat area jitra tu, aku nampak Romzy studio...aku pun terus la masuk situ. Banyak pilihan baju kat situ, pakej yang ditawarkan pun OK la juga. So aku dah buat keputusan nak ambil pakej perkahwinan kat Romzy Studio. pasal make up kat situ, aku tak tahu la cantik ke tak. kebanyakan yang mekap kat situ, golongan "nyah"..Ye la kan, kahwin sekali ja seumur hidup, so aku harap majlis aku nanti berjalan dgn lancar, takda cacat cela..

♥♥ DAH BACA KOMEN LA SIKIT ♥♥

5 orang budak chumil tulis-tulis sini:

KAMIHIDUP said...

wah, dah nak dekat tarikh kahwin, semoga semuanya berjalan lancar. :)

alia azmi said...

smoga bjalan lancar n hidup bkekalan ke ahir hyat ^^

Azumie said...

aminnn..tQ ye alia

miz nabila said...

ok x pakej romzy??? service diorg ok x???