Pink Diary Bloglist and Contest ♥


Nak join bloglist & contest  oleh fatin boleh la klik kat sini yer.Syarat-syarat senang jer.

1. Follow blog fatin ...
2. Like THIS and then like THIS .. After that , like THISand THIS okay .. Jika like anda tidak wujud disitu , anda akan direject serta merta ..
3. Buat entry bertajuk : Pink Diary Bloglist and Contest ♥ 
4. Copy banner di atas dan link kan ke entry nie ...
5. Comment sikit tentang blog Fatin nie , and letak nama FB anda berserta link :D Nanti senang nak check like anda :) 
6. Tag 2 orang rakan ... Pastikan mereka tahu ! :)
7. Tinggalkan link entry dlm ruangan comment post ini ...


Tarikh tutup :
15 Oktober 2011 , 11.59 PM

Nama Facebook : Azumie ahmad ( http://www.facebook.com/azumie87 )


Nak komen blog fatin la pulak..Actually tak da apa yang nak dikomen. Aku tengok blog dia pun dah Okey..Simple ja dan warna pink, warna yang aku suka...so memang aku suka la blog fatin ni.

Aku nak tag : MK , Farhah & Cik Tasya

♥♥ DAH BACA KOMEN LA SIKIT ♥♥

2 orang budak chumil tulis-tulis sini:

Fatin Nabila ♥ said...

thanks for joining ! :D

mizzkechique said...

tq sudi tag... insyaAllah nt MK join yer.. hehe.. pink yeah!!