Planing For Tomorrow

 Esok dah buat planing apa yang nak dibuat. Si Tunang cuti, so esok la time yang sesuai nak p pejabat agama. Nak p KAWEN...yuhuuu, xsabar la pulak..(gatainya pompuan ni).




Okey2, esok planing nak p pejabat agama sebab nak ambik borang nikah la. Dah tak lama dah majlis ni nak berlangsung, so alang-alang esok kitorang free elok lah p ambik borang tu. Buat persediaan awal-awal lagi mudah kan. Takut juga nanti kalau buat last minit, tetiba ja ada benda yang tak lengkap, kan dah tak boleh kawin. Dah la aku ni memang dah gatal sangat-sangat nak berlaki..



Now, aku nak tanya la sape2 yang dah kawen ni, apa yang nak kena bawa time nak g ambik borang nikah, Kena bawa duit tak? mana la tau borang nikah tu pun perlu dibayar ke?





♥♥ DAH BACA KOMEN LA SIKIT ♥♥

1 orang budak chumil tulis-tulis sini:

zulhilmi.tempoyak said...

pergh.....dah ready nk kawen ni...

jgn lupe kad jemputan nnt ye...

n jgn lupe kim slm kat kerani pejbat agama tu..

ihihihi