Ramaikan Follower, Dapatkan Pembaca

Join segmen Hasrul hassan. Nak join klik banner kat atas ni.

Nama Blog : Pinkyz Ladies 
Nama Blogger : Azumie Ahmad 
Tahun Mula BerBlog : 2011  
Jumlah Follower : 349


  • Buat satu entri bertajuk: Ramaikan Follower, Dapatkan Pembaca
  • Letak banner blog ini dalam entri tersebut dan link ke entri blog ini.
  • Tuliskan dalam entri tersebut, Nama Blog, Nama Blogger, Tahun mula Berblog dan akhir sekali jumlah follower blog anda semasa join segmen ini.
  • Dah siap? Tinggalkan link entri anda tu di ruangan komen.

Tarikh tutup untuk hantar link/url adalah 10 Oktober 2011

♥♥ DAH BACA KOMEN LA SIKIT ♥♥

18 orang budak chumil tulis-tulis sini:

khatgrafik said...

Salam ceria dari KG..
Singgah berteduh di sini sebentar :)

hafiz said...

Salam kenal, dari segmen yang same.

Entry terbaru aku "Ramaikan follower, Dapatkan pembaca"

=)

Amalina said...

Hello Admin. Lina datang dari segmen yang sama. Dha follow blog ni. Kalau ada masa, singgah la blog Lina ye :) http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/ramaikan-follower-dapatkan-pembaca.html

^^eKaTiKaH^^ said...

woot woot, singgah dari segmen yg same..nice blog...follow sini :)

Me Elyssa said...

singgah dan follow

Mieya Atiera said...

Mieya datang singgah sini,
Jemput singgah ke blog Mieya pulak :)
http://budakshumort.blogspot.com/

imaza93 said...

bw dari segmen yang sama :) visit mine too. imazara.com

Yatie Awang said...

salam perkenalan tuan blog

miss osixnine said...

jln2 sini dr segmen y sama

HasrulHassan [HH] said...

As-Salam.
Terima kasih kerana sudi join segmen yang dianjurkan oleh www.hasrulhassan.com

Semoga memberi manfaat yang diharapkan.

shy princessha said...

as salam...

dtg jenguk dan follow sini...
jmput sggh blog saya pula ye...=)

sue perbs.. said...

ehe..monink.... sy dtg dri segmen same.. folo dah.. salam perkenalan.. jemput singgah ek

MissCt a.k.a MuqDeq said...

Jalan2 melawat kwn2 bloggers yg join segmen HH..

eyryn said...

hye dear :) ryn singgah dari segmen same !
salam perkenalan..hehe.. blog awak cantik !
meh laa singgah blog ryn pulakk..

KhAiReDzAiMy said...

Assalamualaikum...
Singgah dari segmen Ramaikan Follower,Dapatkan Pembaca...

Salam Perkenalan...

Ada masa singgah My Blog Babat87.blogspot.com...
Thanks...

NasZ said...

singgah sini dari segmen hasrul hassan - Jom ramaikan follower serta dapatkan pembaca.

jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com

cik dila.. said...

salam kenai..terjah dri segmen yg same..happy blogging :P

|| storie tentang miera || said...

Hye hye !

Miera singgah dr segmen yang sama .
Jemput ke blog miera ye .

Salam perkenalan :)