CONTEST BLOG SUPERAWSOME BY SHA

Dah lama tak update entry, dah luma jugak tak join contest sebab busy sangat-sangat sekarang ni. Tadi g Blogwalking kat blog Lyssa, dia ada join satu contest yang dibuat oleh SHA. Aku pun berminat nak join contest tu. 

Kalau korang nak join klik banner kat atas ni. Jom la join ramai-ramai baru meriah.

Syarat-syarat dia senang ja :
  1. WAJIB follow blog Freaking Twins
  2. Inbox me . Hantar korang punye entry yang korang dah buat  Sha dekat fbiee
  3. Warganegara Malaysia.
  4. Tidak kira jantina, tapi hanya LELAKI dan PEREMPUAN.
  5. Letak tajuk contest : CONTEST BLOG SUPERAWSOME BY SHA
  6. Buat simple entry about this contest and letak banner kat atas tu. Pastikan banner tu di linkkan ke blog Freaking Twins
  7. Tag sekurang-kurang 2 orang blogger dan pastikan dia tahu :)
  8. Contest akan terbatal sekiranya kurang 15 penyertaan.
Aku nak tag : GUGU & AMALINA
Hadiah- hadiah pun memang Lumayan. Nak tau apa hadiah tu klik SINI

Tarikh tutup : 1 January 2012

♥♥ DAH BACA KOMEN LA SIKIT ♥♥

Segmen Cik Bunny : Jom Blogwalking! (Bahagian 2)

join segmen cik Bunny.. nak join klik banner.
Tarikh tutup segmen ni 15 Disember 2011
Jom la ramai-ramai join segmen ni. Senang je...


♥♥ DAH BACA KOMEN LA SIKIT ♥♥

Tahniah untuk diriku

Tak nak tulis panjang-panjang. 











Hope lepas ni hidup aku lebih bermakna dan lebih bahagia bersama suamiku yang tersayang.
suka??klik sini ,sini dan sini juga

♥♥ DAH BACA KOMEN LA SIKIT ♥♥

Segmen: Fathiah Tak Jumpa Blog


Join segmen Fathiah. Dah lama tak blogwalking. Sape nak join klik banner kat atas ni.
Nak tag :

♥♥ DAH BACA KOMEN LA SIKIT ♥♥

Segmen Cik Bunny : Jom Blogwalking!

klik banner untuk join

Tarikh tutup: 20 November 2011


♥♥ DAH BACA KOMEN LA SIKIT ♥♥