Mega Giveaway 2012 Belog Nemomimosh


Nak join giveaway ni klik banner kat atas  ni.
Hadiah-hadiah pun best sangat

Syarat-syarat pun simple ja.
1. Sila buat satu entri mengenai giveaway ini dan tampal banner kat atas dalam entri uols. (Nak copy paste pon takpe asalkan uols kepochi kat belog uols)
2. Jangan lupa link kan sekali banner di atas ke belog Nemomimosh. 
3. Tag 3 orang kawan. Sila maklumkan kat diorang yang diorang dah di tag.
4. Dah selesai semua, sila tinggalkan komen kat entri ini dan sila isi maklumat yang diperlukan :
URL Link : ________________________ (Link entri yang uols buat pasal giveaway ni)



♥♥ DAH BACA KOMEN LA SIKIT ♥♥

1 orang budak chumil tulis-tulis sini:

saffiya_aleesya @ echa said...

datang dari GA yang sama..singgah sini dan follow awak yer..ada masa singgah la ke blog saya k ;-)