MYRAVEA : Segmen Warna Pilihan Untuk Blogku


Setelah sekian lama aku tak update blog dan join segmen, hari ni aku rasa macam nak join segmen yang myravea buat nih. Tarikh tutup segmen ni 7 January 2012. So sape2 nak join, cepat-cepat la yer klik baner kat atas ni.

Warna pilihan untuk blog aku ni of coz la kaler Pink dengan Putih sebab nampak comel ja kaler pink nih. Selain tu kaler ni memang sesuai dengan perempuan. Amy






♥♥ DAH BACA KOMEN LA SIKIT ♥♥

2 orang budak chumil tulis-tulis sini:

myravea said...

Thanks join segmen kali ini, anda diserbu! :)

Penjual Reflesia™ said...

salam kenalan dari segmen yg same.. -.- jom ke blog saye pulak... http://lovestory313.blogspot.com..