Part time Promoter Ali Cafe

Sempena nak sambut tahun baru hari tu, Ali cafe ada buat promosi di Kompleks bebas Cukai Padang Besar. Disebabkan time tu aku tak de kerja, kakak aku offer aku jadi promoter Ali Cafe. Bayaran boleh tahan la. Promosi ni just 4 hari ja. Ni la first time aku jadi promoter. Hari first memang letih sangat-sangat sebab belum biasa lagi. Leguh-lenguh ja kaki sebab tak boleh duduk. Kerja aku bancuh minuman Ali Cafe sebagai sample pastu bagi customer rasa. Aku buat kerja ni dengan sorang lagi member aku. 
happy new year promotion and megasales at the zon duty free padang besar

Apron tu yang mahal k...Time ni Gamila Papilliogen juga buat promosi.

♥♥ DAH BACA KOMEN LA SIKIT ♥♥

0 orang budak chumil tulis-tulis sini: