Mintak Bantuan

Saya dah lama register NUFFNANG ni tapi tak pandai nak manfaat. Boleh tak sape2 tolong macam mana kita nak promote link tu yer. Dulu senang jer. Sekarang bila dah buka NUFFNANG tu, lain dan tak tahu macam mana nak promote link. Nak copy Link kat mana pun saya tak tahu. Sape2 yang pakar dalam bab ni boleh tolong tak. Nak jugak ada income lebih sikit2. Tak banyak, sikit pun jadik ler... Photobucket
♥♥ DAH BACA KOMEN LA SIKIT ♥♥

PERMATA HATI AKU DAN SUAMIKU...

Photobucket

♥♥ DAH BACA KOMEN LA SIKIT ♥♥

Rindu My Princess...

Hari ni hari kedua aku mula kerja..Bosan jugak kan jadi receiption ni merangkap sekali admin assistant. Kalai ada kerja, memang berlambak sampai kelam kabut dibuatnya. Tapi bila time tak da kerja ni, macam ni la jadinya. Menguap entah ke berapa puluh kali da. mata asyik memandang jam je nak balik rumah. Rindu plak dengan princess aku kat umah tu. Dah berapa hari da aku tak sempat nak main dengan dia. Letih sangat. balik kerja je tido. Dia merengek-rengek pun aku dah tak dapat nak melayan dia. terlalu letih. Lepas je aku bersalin ari tu blum ada lagi peluang aku nak pos gambar princess aku kat dalam blog aku ni. Dah 8 bulan da pun umur princess aku.nama dia NUR ARIANA HUSNINA BINTI MOHAMAD FAUZIE. nama ni babah dia yang pilihkan. Mamanya ikutkan aje. Mungkin post yang akan datang aku kepilkan sekali pic princess ariana.bubye Photobucket

♥♥ DAH BACA KOMEN LA SIKIT ♥♥

HARI PERTAMA BEKERJA SEBAGAI ADMIN ASSISTANT..

Hari ni hari pertama aku memegang jawatan sebagai admin assistant..Sebelum ni aku bekerja sebagai promoter bahagian Perfume selama hampir 2 tahun. Aku terima offer jawatan admin assistant daripada HR di tempat aku bekerja. Aku setuju ja sebab admin assistant lagi cerah masa hadapan. Sampai bila aku nak jadi promoter padahal aku ni ada kelulusan university la jugak kan. So hari pertama aku kerja ni not bad la. keja kadang-kadang banyak, kadang-kadang tak da langsung. Ni lah peluang aku nak update aku punya blog yang hampir 1 tahun tak berupdate ni. Pasni boleh la aku aktif balik dalam dunia blogging ni. Photobucket

♥♥ DAH BACA KOMEN LA SIKIT ♥♥