HARI PERTAMA BEKERJA SEBAGAI ADMIN ASSISTANT..

Hari ni hari pertama aku memegang jawatan sebagai admin assistant..Sebelum ni aku bekerja sebagai promoter bahagian Perfume selama hampir 2 tahun. Aku terima offer jawatan admin assistant daripada HR di tempat aku bekerja. Aku setuju ja sebab admin assistant lagi cerah masa hadapan. Sampai bila aku nak jadi promoter padahal aku ni ada kelulusan university la jugak kan. So hari pertama aku kerja ni not bad la. keja kadang-kadang banyak, kadang-kadang tak da langsung. Ni lah peluang aku nak update aku punya blog yang hampir 1 tahun tak berupdate ni. Pasni boleh la aku aktif balik dalam dunia blogging ni. Photobucket

♥♥ DAH BACA KOMEN LA SIKIT ♥♥

0 orang budak chumil tulis-tulis sini: