Rindu My Princess...

Hari ni hari kedua aku mula kerja..Bosan jugak kan jadi receiption ni merangkap sekali admin assistant. Kalai ada kerja, memang berlambak sampai kelam kabut dibuatnya. Tapi bila time tak da kerja ni, macam ni la jadinya. Menguap entah ke berapa puluh kali da. mata asyik memandang jam je nak balik rumah. Rindu plak dengan princess aku kat umah tu. Dah berapa hari da aku tak sempat nak main dengan dia. Letih sangat. balik kerja je tido. Dia merengek-rengek pun aku dah tak dapat nak melayan dia. terlalu letih. Lepas je aku bersalin ari tu blum ada lagi peluang aku nak pos gambar princess aku kat dalam blog aku ni. Dah 8 bulan da pun umur princess aku.nama dia NUR ARIANA HUSNINA BINTI MOHAMAD FAUZIE. nama ni babah dia yang pilihkan. Mamanya ikutkan aje. Mungkin post yang akan datang aku kepilkan sekali pic princess ariana.bubye Photobucket

♥♥ DAH BACA KOMEN LA SIKIT ♥♥