PREGNANT AGAIN..:)


         Yeahhh lepas ni dah boleh post entry setelah sekian lama blog ni dibiarkan bersawang sebab komputer kat office ni dah diformat semula. Kalau dulu tak boleh sign in sekarang dah boleh..
 
        Untuk makluman semua, sekarang ni i oll tengah pregnant anak kedua. Dah 34 week da pun..kejap jer masa berlalu. trauma time bersalin anak 1st dulu pun belum hilang lagi. Pergi checkup di klinik Doc anggarkan baby ni berat 4kg. Mai ai besaunyerr. Moga Allah permudahkan proses bersalin i oll nanti. Doakan i oll ye..

         Time bersalin anak 1st dulu pun baby yang keluar 3.75kg. Agaknya baby ke3 u oll rasa berapa plak berat. Orang cakap lagi bertambah besar. betul ker?
 
         Sekarang ni i oll susah hati sangat-sangat sebab Hb i oll rendah sangat 9.8..Kalau boleh i nak mintak pendapat mommies2 kat luar sana ubat apa yang i perlu ambil. Kalau iberet memang tak boleh nak telan langsung. Terbayang jer ubat iberet tu dah nak termuntah. Kalau makan bukan setakat muntah, pening, lembik satu badan. Sekarang ni i oll ambil Ganilia. 27 hb Nov ni kena buat ujian FBC kalau Hb still lagi rendah, doc nak suntik inferon. oh tidakkkk..mesti sakit kan.
 
 
                                                                                                                SUMBER : gOOGLE

♥♥ DAH BACA KOMEN LA SIKIT ♥♥

0 orang budak chumil tulis-tulis sini: