PERSEDIAAN KELENGKAPAN BAYI



Last Minit beli barang-barang keperluan bayi. Dah 9 Bulan baru tergedik-gedik jalan kat shoping complex cari barang baby. Ni jer yang dapat sebab memang dah tak larat nak round lama-lama dalam The store tu. Ok la tu kan ada jugak daripada tak der. Ni pun kutip barang-barang si kakak separuh. Risau jugak kalau-kalau keluar lelaki. Nasib ko la dek, pakai je la skirt kakak ngko..hihi
 
Semua keperluan memang dah siap cuci. Barang keperluan mama belum lagi beli. Rasanya tak dek apa kot yang nak dibeli. Semua kutip yang memang sedia ada ja. Just nak bli maternity pad je. tak sabarnya nak tunggu kelahiran baby. Perut ni memang dah tak selesa sangat-sangat. Biar la cepat-cepat meletop..Harap-harap baby yang bakal dilahirkan ni sihat..
 
 



Photobucket









♥♥ DAH BACA KOMEN LA SIKIT ♥♥

0 orang budak chumil tulis-tulis sini: