Selamat Kembali



              Setelah beberapa tahun blog ni dibiarkan bersawang, hari ni godek-godek cuci balik sawang tu. Password log In pun dah lupa.hihi...Selepas lahirkan anak yang kedua ni memang tersangat-sangat la sibuk menguruskan anak-anak. Walaupun kat tempat kerja tak sibuk tapi tetap tak boleh update sebab pihak HQ sentiasa pantau aktiviti staff mereka ni..
               Dalam beberapa tahun ni kehidupan memang banyak dah berubah. Januari 2015 selamat melahirkan anak yang kedua. baby gurlzz. Alhamdulillah rezeki anak datang dengan tidak disangka-sangka,tahun 2016 ni keluarga kami dah merasa tinggal di rumah milik sediri. dah tak payah menyewa lagi kan. Lepas ni mungkin akan lebih banyak update blog cerita tentang istana kecil kami dan jugak bercerita tentang family kecil kami.
Photobucket
♥♥ DAH BACA KOMEN LA SIKIT ♥♥

2 orang budak chumil tulis-tulis sini:

Sheila Adziz said...

Allhamdulillah... welcome back sis :)