AKU CUMA SEORANG BLOGGER

Santai Bersama BEN ASHAARI
Macam biasa..nak join klik banner kat atas OK...

Sebab kenapa rakan blogger patut masuk blog nih :
1. Blog ni tak de apa yang special pun, personal blog cuma ceritakan pasal hari-hari aku ja. Aku suka join segmen. So sape-sape yang singgah blog aku mesti boleh join segmen-segmen yang dibuat..
2. Sape-sape yang masuk blog aku ni, aku pasti akan singgah balik blog korang, tapi korang kena la tinggalkan Link. Kadang kadang tu ada blogger yang follow tapi tak tinggalkan link, so susah la nak follow balik. 


Blog yang beri semangat kat aku:


♥♥ DAH BACA KOMEN LA SIKIT ♥♥

7 orang budak chumil tulis-tulis sini:

^^eKaTiKaH^^ said...

huhu, singgah sini dri segmen yg same..nice to meet you.. ^^

Kancil 8349 said...

datang dari segmen yang sama...
kalau sudi jomlah singgah ke blog Kancil...

http://kancil8349.blogspot.com/2011/10/segmen-ben-ashaari-aku-seorang-blogger.html

I am...izuan said...

datang dari segmen yang sama....kalau ben tak buat segmen ni..tak dapat la jenguk blog u.....

http://izuan-izuan.blogspot.com/2011/10/aku-cuma-seorang-blogger.html

baru je follow blog ni..insyaallah slalau singgah...tapi rajin2 la update ye?and hopefully dapat follow balik blog saya yang masih fresh lagi ni...:)

nurul nabila bt medan said...

salam kenal.
dri segmen sama ^^

Tihara said...

dari segmen yg sama..sambil tu nak jemput JOIN GIVEAWAY DI BLOG SAYA :)

fieda said...

Singgah dari segmen yg sama...
Happy blogging..:)

http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/10/aku-cuma-seorang-blogger.html