Follower ke-500

Dah cukup pun 500 follower aku. Lama aku kumpul baru dapat 500. Dah 8 bulan aku terjebak dengan dunia blog ni. so, aku nak buat entri khas untuk follower ini sebagai penghargaan kepada beliau kerana bertuah menjadi follower ke 500 blog aku Nak tau sapa follower yang ke 500 tu?

Blog syahirah adalah follower aku yang ke 500 tu. kat bawah ni header blog dia.

|||~Sekadar Persinggahan~|||
 Jom la kita terjah blog syahirah nie. klik je header kat atas ni untuk ke blog dia.
Kepada syahirah,. thanks sebab sudi follow blog nih. Kepada follower-follower aku yang lain juga thanks sebab follow aku.


♥♥ DAH BACA KOMEN LA SIKIT ♥♥

1 orang budak chumil tulis-tulis sini:

Miss Nadya said...

tahniah..dah 500..:)

blog awak masuk dalam blog pilihan hari ni di sini Blog Pilihan Hari Ini ツ