SEGMEN NASZ : LU REVIEW GUA, GUA REVIEW LU


Join segmen oleh Mohd Naser. Macam menarik pulak. Dia nak pasangkan kita taw. Sape-sape yang berminat nak join boleh klik banner kat atas ni.


Segmen ni akan ditutup pada 21hb Oktober 2011 (pukul 11 malam). So sape-sape yang belum join boleh la join. Nanti blog korang akan direview and korang pun boleh review blog orang lain juga.



♥♥ DAH BACA KOMEN LA SIKIT ♥♥

6 orang budak chumil tulis-tulis sini:

✿ miSs.FatieN Si buN² ✿ said...

dear kaka ! thnx cuz follow belog sye ^_______________^ .. dari segmen yg sme jugeeee an ?! .... heee .. keep in sentuhh yawww v^_^V

NasZ said...

thanx sudi join.

boleh check kumpulan dan step seterusnya ye?

KUMPULAN "SEGMEN NASZ : LU REVIEW GUA, GUA REVIEW LU. OK?"

CikHoneyBee said...

mowning azumie syg!! maaf lmbat lawat sni. bwu jew dpt on9. yeah! so kite 1 group ni. selamat berkenalan yew.. smoga dpt kenal dgn lebih rapat lagi :) salam persahabatan cikhoneybee hulurkan ...

nurulauni said...

mlm td auni tdo awal ...so.. pg ni bru smpt ziarah rakan blogger yg sama satu kumpulan ngn auni...

Eema Eshya said...

Hi... Emma datang review kat sini =)